ps@pederskotte.dk

Rottespærre og rottesikring af kloak

Rotter kan være et stort problem, og kommer de ind i bygningen og kan gøre stor skade på bygningen. Derfor udfører vi rottesikring af kloakker, så du ikke udsætter dig selv for mere fare, end højst nødvendigt.

Det er praktisk talt at umuligt, fuldkommen at komme af med rotter i kloaksystemerne, men det er muligt at gardere sig, så de ikke kommer for tæt på huset. Her hos Peder Skotte har vi mange års erfaring inden for rottesikring af kloakkerne, og vi kan derfor hjælpe dig med at undgå skadelige rotter i din kloak.

Vi forebygger for dig

Når man skal sikre imod rotter, findes der forskellige løsninger, alt efter hvilken situation man har. Hvis der endnu ikke er rotter i kloakken under bygningen, kan man montere en rottespærre i kloakken, så rotterne ikke får adgang, men kloakvandet stadig kan komme ud. På denne måde kan man forebygge imod en ubehagelig situation.

Har man derimod allerede rotter i rørene, kan vi bekæmpe dem med flere forskellige fælder, som rotterne ikke kan undgå. På denne måde kommer man af med rotterne samtidig med, at kloakvandet kan løbe frit.
Er du i tvivl om, hvorvidt der er problemer med din kloak, så kan vi også hjælpe dig med en TV-inspektion.

Få professionel hjælp

En rotte behøver kun en sprække 20 mm, hvis den skal forbi en rottespærre i kloakken. Derfor er det vigtigt, at rottesikringerne er monteret korrekt, så der ikke er nogen små sprækker de kan mase sig igennem. Vi kommer og monterer og rottesikringerne, så du kan være sikker på, at du ikke får problemer. Vores service dækker hele området ved Kalundborg og Odsherred og resten af Sjælland.

envelopephone-handsetmenucross-circle