ps@pederskotte.dk

Minirensningsanlæg til rens af spildevand i Kalundborg, Holbæk og Odsherred

Et minirensningsanlæg er et anlæg man bruger til at rense sit spildevand, hvis man har et hus ude på landet, og man har for langt til det offentlige kloaksystem. Et eksempel på et minirensningsanlæg kan ses i videoen, og der har vi først gravet en bundfældningstank ned. Den tilbageholder alt det faste materiale, der findes i spildevandet, som vi leder ud fra vores hus. Det er toiletpapir og andre ting. Herefter løber det tynde spildevand over i en rensedel, hvor der er en bakteriekultur, som spiser alt det, der er i det tynde spildevand. Herefter er spildevandet så rent, at det kan udledes direkte i søer og åer efterfølgende.

Spildevand med god samvittighed

rensningsanlæg minirensningsanlæg biologisk sandfilteranlæg holbæk kalundborg odsherred pederskotterensningsanlæg minirensningsanlæg biologisk sandfilteranlæg holbæk kalundborg odsherred pederskotte
rensningsanlæg minirensningsanlæg biologisk sandfilteranlæg holbæk kalundborg odsherred pederskotte

Hvad er et minirensningsanlæg?

I områder hvor der ikke er kloak, kan et minirensningsanlæg være en løsning til at rense spildevandet. Det fungerer på samme måde som et alm. rensningsanlæg.

Hvordan fjernes kvælstof fra spildevandet?

For at fjerne nitrogen og fosfor fra spildevandet, spiller nogle bestemte mikroorganismer en rolle. Bakterierne omsætter ammoniak-kvælstof til nitrat-kvælstof. Processen under iltrige forhold, hvor bakterierne omsætter nitrat til luftformig kvælstof.

Måske har du søgt efter følgende:

  • Minirensningsanlæg pris
  • Minirenseanlæg service
  • Regler for minirenseanlæg
  • Minirenseanlæg med bundfældningstank
  • Kloak på landet
  • Kloak til sommerhus
  • Biokube

Læs også om:


Skal vi hjælpe dig

Med mere end 10 års erfaring med entreprenør- og kloakarbejde kan vi klare de fleste opgaver.
Vi er beliggende i Føllenslev og hjælper gerne kunder i og omkring Kalundborg, Odsherred og resten af Sjælland.

envelopephone-handsetmenucross-circle