ps@pederskotte.dk

Markdræn

OBS: Markdræn udføres  kun på Vestsjælland!

Vi er en virksomhed fra Nord-Vestsjælland, og kører derfor kun ud til ordrer i vores lokalområde.

Har du problemer med vand på marken eller haven, kan det være en rigtig god ide at få kontrolleret dine markdræn. Her hos Peder Skotte hjælper vi dig med dine dræn. Skal vi etablere nye dræn er disse altid lagt efter grundige opmålinger af blandt andet højdeforskelle, vandstand på tilslutningsmuligheder og hensyntagende til de eksisterende dræn. På denne måde får du de mest effektive dræn, der optimere vækstbetingelserne for dine afgrøder så meget som muligt. Vi etablerer markdræn i området omkring Kalundborg og Odsherred.

Pas på dine afgrøder med markdrænet

En af grundende til at være efter sine dræn er, at planterne ikke kan etablere sig ordentligt i meget våd jord. Hvis planterne står i dårligt drænet jord, vil de kun slå rødder i det øverste jordlag, hvilket gør planterns rodnet svagt. Hvis du dræner jorden, hvor der behovet er, giver du dine afgrøder de optimale vækstbetingelse for en god vækst.

Vi etablerer drænet for dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker etablering af markdræn.
Vi har mange års erfaring inden for området, og hjælper dig også med at gøre alle de indledende undersøgelser, så du får det bedste resultat.

envelopephone-handsetmenucross-circle